Рейтинг онлайн радіо - TOP 40 - Скоп'є

У цьому списку представлені радіостанції, що не ставлять обмеження на прямі ефіри на своїх серверах і їх можна слухати всім бажаючим.

 1. Логотип онлайн радіо Радио Фортуна 47 : Радио Фортуна : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  "Радио Фортуна" преку својот внимателно избран и усогласен тим презентира претежно македоска поп и рок музика, но тука се и неизоставните нумери од екс-ју просторите а посебно застапена е хрватската поп и рок музика. 96.8 ФМ Скопје.

 2. Логотип онлайн радіо Зона М1 6 : Зона М1 : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. 104.4 ФМ Скопје.

 3. Логотип онлайн радіо Радио Слободна Македонија 0 : Радио Слободна Македонија : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци.

 4. Логотип онлайн радіо Студент ФМ 0 : Студент ФМ : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Приоритет во програмата за работата на радиото ке биде целокупниот образовен процес во Република Северна Македонија, сите проблеми поврзани за и околу образовниот процес, работата на студентскиот парламент, работата на сите студентски активности и проекти

 5. Логотип онлайн радіо Urban FM 0 : Urban FM : Македонія : Скоп'є : Танцювальний / Клубний : Македонська
  Urban FM Skopje.

 6. Логотип онлайн радіо Club FM 0 : Club FM : Македонія : Скоп'є : Танцювальний / Клубний : Македонська
  Club FM е релативно ново градско радио, кое можете да го слушате на фреквенцијата 103.4 во Скопје. Идејата на радиото е да го поттикне културниот прогрес, со цел да се доближат новите музички текови до животните навики и сваќања на младите луѓе.

 7. Логотип онлайн радіо City Radio 0 : City Radio : Македонія : Скоп'є : Релакс : Македонська
  "Сити Радио" е музичко радио кое постои од октомври 2002-ра година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. 94.7 ФМ Скопје.

 8. Логотип онлайн радіо Радио МОФ 0 : Радио МОФ : Македонія : Скоп'є : Танцювальний / Клубний : Македонська
  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на www.radiomof.mk.

 9. Логотип онлайн радіо Jazz FM 0 : Jazz FM : Македонія : Скоп'є : Джаз / Блюз : Македонська
  JazzFM е едно невероятно радио базирано в Македония, чиито честоти достигат и до столицата на България - София. Поради огромният интерес от Българска страна решихме да стартираме Българо-Македонска мрежа, а този Блог ще е връзката между двете страни.

 10. Логотип онлайн радіо Life Radio 0 : Life Radio : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Life Radio Skopje

 11. Логотип онлайн радіо Канал 103 0 : Канал 103 : Македонія : Скоп'є : Альтернатива : Македонська
  Искра светлина во мрачните лавиринти на МРТВ, најголема љубов и зависност, гордост, најдоброто радио на целиот свет, стотројка.

 12. Логотип онлайн радіо Радио Бубамара 0 : Радио Бубамара : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Радио "БубаМара" е формирано во 1994 година. Самото име има мошне богато-широко симболичко значење. Нејзиниот „говор” и се слуша и го слушаат (наслушнуваат). 105.2 ФМ Скопје.

 13. Логотип онлайн радіо Metropolis Radio 0 : Metropolis Radio : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  "Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

 14. Логотип онлайн радіо Радио Роса 0 : Радио Роса : Македонія : Скоп'є : Фолк / Етно / Кантрі : Македонська
  Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

 15. Логотип онлайн радіо Канал 77 0 : Канал 77 : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  "Канал 77" е национална радио мрежа. "Канал 77" е партнерска станица на македонските редакции на "Радио Слободна Европа" и "Гласот на Америка". 89.7 ФМ Скопје.

 16. Логотип онлайн радіо Antenna 5 0 : Antenna 5 : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

 17. Логотип онлайн радіо Спортско Радио 0 : Спортско Радио : Македонія : Скоп'є : Розмовний : Македонська
  Спортското радио 90.3 ФМ Скопје емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани.

 18. Логотип онлайн радіо Ваті 0 : Ваті : Македонія : Скоп'є : Поп : Албанська
  Албанське Радіо. Radio Vati м.Скоп'є.

 19. Логотип онлайн радіо Канал 4 0 : Канал 4 : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

 20. Логотип онлайн радіо Folk Radio 0 : Folk Radio : Македонія : Скоп'є : Фолк / Етно / Кантрі : Македонська
  Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

 21. Логотип онлайн радіо Sky Radio 0 : Sky Radio : Македонія : Скоп'є : Поп : Македонська
  Радио Скај е радиостаница на локално ниво во Скопје.

Рейтинг онлайн ТБ