Рейтинг онлайн радіо - TOP 40 - Битола

У цьому списку представлені радіостанції, що не ставлять обмеження на прямі ефіри на своїх серверах і їх можна слухати всім бажаючим.

  1. Логотип онлайн радіо УКЛО ФМ 0 : УКЛО ФМ : Македонія : Битола : Поп : Македонська
    Радио на Универзитетот "Св.Климент Охридски" - Битола УКЛО ФМ 90,8 е отворен медиум за сите заинтересирани студенти кој што сакаат активно да учествуваат во креирањето на програмата,да известуваат и соработуваат.

  2. Логотип онлайн радіо Radio 106 0 : Radio 106 : Македонія : Битола : Поп : Македонська
    106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. Битола 106.0 ФМ.

  3. Логотип онлайн радіо Radio 105 0 : Radio 105 : Македонія : Битола : Фолк / Етно / Кантрі : Македонська
    Ова радио постои веќе 15 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа.

Рейтинг онлайн ТБ