G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "УКЛО ФМ" (Битола)

Радио на Универзитетот "Св.Климент Охридски" - Битола УКЛО ФМ 90,8 е отворен медиум за сите заинтересирани студенти кој што сакаат активно да учествуваат во креирањето на програмата,да известуваат и соработуваат.

.

РАДІО "УКЛО ФМ"
hidden / 0 Kbps
Прямий ефір з: Битола
Мова: Македонська
Формат радіо: Поп
Улюблене
Реклама
Top