G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "Пулс Радио" (Неготино)

"Пулс Радио" постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Ваше Радио... Ваш единствен вистински пријател ! Неготино 100.5 ФМ. Канал е добро репродуцира само од Windows 7.

РАДІО "Пулс Радио"
mp3 / 112 Kbps
Прямий ефір з: Неготино
Мова: Македонська
Формат радіо: Поп
Улюблене
Реклама
Top