G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "Канал 4" (Скоп'є)

Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

РАДІО "Канал 4"
mp3 / 128 Kbps
Прямий ефір з: Скоп'є
Мова: Македонська
Формат радіо: Поп
Улюблене
Реклама
Top
Site: kanal4.com.mk

Телефон (и):
телефон: (+389) 02/ 3230 211 факс: (+389) 02/ 3135 540

Поштова адреса:
Скопје 1000, улица Даме Груев 10

Новини радіостанції

Новини інших ЗМІ...