G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "Time FM" (Гевгелия)

Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 15 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица. 93.6 ФМ Гевгелија

РАДІО "Time FM"
aac+ / 48 Kbps
Прямий ефір з: Гевгелия
Мова: Македонська
Формат радіо: Поп
Улюблене
Реклама
Top
Site: timefm.mk
FB: TimeFmGevgelij

Телефон (и):
(+389) 034/ 214 995, 214 996

Поштова адреса:
Гевгелија 1480, улица Јосиф Јосифовски

Новини радіостанції

Новини інших ЗМІ...