G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "Радио Комета" (Гостивар)

Музичката програма се состои од музика, емисии од забавен карактер, актуелни вести подготвени од екипата, вести кои се презентираат во соработка со BBC на македонски, бизнис информации, спортски вести, топ листи и контакти со слушатели. Гостивар 106.4 ФМ.

РАДІО "Радио Комета"
aac+ kh / 32 Kbps
Прямий ефір з: Гостивар
Мова: Македонська
Формат радіо: Поп
Улюблене
Реклама
Top
Site: radiokometa.co

Телефон (и):
+389 (0) 42 213 773 ; Мобилен:+389 (0) 70 874 201

Поштова адреса:
Ул.Гоце Делчев Стамбена Кула бб 1230 Гостивар

Новини радіостанції

Новини інших ЗМІ...