G Online
radio

Слухати радіо онлайн: "Александар Македонски" (Кичево)

Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

РАДІО "Александар Македонски"
aac+ kh / 48 Kbps
Прямий ефір з: Кичево
Мова: Македонська
Формат радіо: Фолк / Етно / Кантрі
Улюблене
Реклама
Top